- - -   Velkommen til Årsmøte i Mysusæter Vel, lørdag den 3. august kl. 16 på Rondane Høyfjellshotell    - - -

Påskehilsen fra styret

Da nærmer det seg påske igjen, og mange av vellets medlemmer trosser antagelig den sene påsken og drar til fjells uansett.

Forrige helg kunne jeg konstatere ved selvsyn at vær og føre ikke var det beste, men i de preparerte løypene er det likevel fine forhold.
Så får det heller være at det ikke ligger til rette for å gli på fjellski ned fra Randen på hard skare med fem centimeter styresnø oppå. I hvert fall ikke i øyeblikket – men man vet jo aldri, det er tross alt en uke igjen.

I styret er forberedelsene for sommersesongen i gang. De som legger påsketuren innover mot Peer Gynt vil kanskje legge merke til 4-5 hauger med materialer som blir lagt opp langs sommerstien.
Det er forberedelser for sommerens dugnad i stiutvalget, hvor de ganske medtatte gangbanene oppover de våte partiene mot vidda vil bli restaurert i samarbeid med Turistforeningen. Nasjonalparkforvaltningen har gitt oss lov til å kjøre materialer inn med snøscooter mens det enda er føre, så vil utvalget trenge arbeidsvillige hender når jobben skal gjøres til sommeren!
Nærmere om tidspunkt vil følge her på hjemmesidene.

Så later det også til at hotellet har tenkt å ta over tradisjonen med å arrangere påskeskirenn, og ingenting er hyggeligere fra vellets synspunkt.
Vi håper mange vil slutte opp om arrangementet. Hotellet har også bedt oss gå ut og forhøre oss om det er noen som kan tenke seg å fungere som speaker, og den forespørselen er herved videreformidlet. Kontakt i så fall styreleder Pål Berthling-Hansen ( ) ved hotellet.

Med det ønsker styret alle medlemmer en riktig god påske, hva enten den skal tilbringes på Mysusæter eller et annet sted.

Villmarkspanel og brede furupaneler er vår spesialitet
Villmarkspanel og brede furupaneler er vår spesialitet
Villmarkspanel og brede furupaneler er vår spesialitet

Vi har 208 gjester.

MEDLEM?

memberBli medlem i Mysusæter Vel!
Meld deg inn her!