- - -   Velkommen til Årsmøte i Mysusæter Vel, lørdag den 3. august kl. 16 på Rondane Høyfjellshotell    - - -

Rondane Høyfjellshotell overtar alpinanlegget

skianlegget solgt
Foto: Mysusæter skianlegg + fotomontasje

I romjulen har Rondane Høyfjellshotell sikret seg aksjemajoriteten i Mysusæter Alpinanlegg AS sier styreleder i Smiubelgen Pål Berthling-Hansen til hjemmesiden

Smiubelgen AS, som eier Rondane Høyfjellshotell AS og Rondane Fjellstue AS kjøpte ut brødrene Nårstad sine 61% av aksjene og overtar dermed den daglige driften av skibakken.

Det var litt uheldig at vi ikke fikk åpnet i romjulen, men været rår vi ikke over. I hvert fall ikke i år, smiler Pål.
Det planlegges på sikt å installere snøkanoner som også kan sikre langrennsentusiastene tidlig skispor.

Vårt kjøp av skibakken var et viktig ledd i videreutvikling av Mysusæter. Nå kan vi markedsføre skipakker, og vi kan holde bakken åpen om vi skulle ha gjester på hotellet midtuke.
Dette har ikke vært mulig før. Vi har en del planer om videreutvikling av bakken og tilbudene der. Noe kommer i år, og mer til neste år.

Nå satser vi på åpning lørdag 12/1 kl 10:00, og vi feirer dette ved å gi 10% rabatt på alle sesongkort kjøpt førstkommende helg.
Vi vil bruke denne anledningen til å takke brødrene Nårstad, som har drevet dette med stor dugnadsånd i en årrekke. Det er klart at det blir enklere å drifte når vi har mange ansatte på både hotellet og Fjellstua samt i vaktmesterselskapet med base på Mysusæter.

En annen nyhet er at vi førstkommende lørdag åpner en selvbetjent butikk på Fjellstua, vaskerom med vaskemaskin og tørketrommel, selvbetjent vedstasjon, samt frostfri vann for hytteturister.
Alt dette vil nå være tilgjengelig 24/7. Vi håper hytteturistene ser på dette som et attraktivt tilbud.
Har du glemt tacosausen når du kommer frem på hytta, skal du vite at butikken alltid er «åpen», avslutter Pål Berthling-Hansen.

Villmarkspanel og brede furupaneler er vår spesialitet
Villmarkspanel og brede furupaneler er vår spesialitet
Villmarkspanel og brede furupaneler er vår spesialitet

Vi har 73 gjester.

MEDLEM?

memberBli medlem i Mysusæter Vel!
Meld deg inn her!