Ny bok fra historielaget

Gaamalt og nytt fraa Sel Bind 5
Palmar Ruste, Bjørn Engehagen, Bjarne Fredriksen og Per E. Bakke viser stolt frem den nye boka fra Sel historielag (foto: Solrun S. Snilsberg/Norddalen)

Lokalavisen Norddalen har i dag en presentasjon av den nye boka til Sel historielag. 1200 eksemplarer er trykt opp, og "Gåmålt og nytt frå Sel, bind V", er klar til julehandelen.
Journalist Solrun S. Nilsberg har intervjuet karene bak boka, Palmar Ruste, Bjørn Engehagen, Bjarne Fredriksen, Jens Høystad og Per Erling Bakke.

Boka som er på hele 320 sider omhandler opplevelser på Otta, med oppvekst, minner og barneopplevelser som tema. Det er også plass til en artikkel om gardsklokkene i Sel, og annet fint Ottastoff. Søppelhistorien i Sel, dvs. renovasjon og hvor søpla tidligere ble av, kan du også lese om.
Dette er da den femte i serien Gammelt og Nytt fra Sel. De har også gitt ut "Otta gjennom hundre år, og "Seter og Seterdrift i Sel"  
Bokhandelen på Otta selger de bøker som fortsatt er tilgjengelig, pluss selvsagt den nyeste. Du kan bestille den nye boka her (Otta Libris).

Legg til kommentar


Sikkerhetskode
Vis ny kode

Villmarkspanel og brede furupaneler er vår spesialitet
Villmarkspanel og brede furupaneler er vår spesialitet
Villmarkspanel og brede furupaneler er vår spesialitet

Vi har 59 gjester.

MEDLEM?

memberBli medlem i Mysusæter Vel!
Meld deg inn her!