- - -   Velkommen til Årsmøte i Mysusæter Vel, lørdag den 3. august kl. 16 på Rondane Høyfjellshotell    - - -

Høyfjellshotellet og fjellstua med nye spennende planer.

Paal B Hansen

Pål Berthling-Hansen (bildet) og Robert Keil i Smiubelgen AS, som eier Rondane Fjellstue og 90% av Rondane Høyfjellshotell, ligger ikke på latsiden.
Avisen Norddalen melder i dag at de nå har inngått kontrakt med Stena Line om markedsføring av Mysusæter og Rondane på sine plattformer. Det gir sannsynligvis en økning i antall turister til området, og med det hotellet og Fjellstua en unik mulighet for økt omsetning. De er også i gang med en tilsvarende kontrakt med Color Line. I tillegg har de avtaler med engelske turoperatører.

Pål sier til avisen at de også har planer om å holde fjellstua åpen hver helg gjennom hele året. For hyttefolket utvider de også tilbudet. Utover kafeen, tilbyr de dagligvarer fra fjellstuas egen butikk. Nytt er at de også vil ha tilbud om et eget vaskerom som alle kan bruke, også hyttefolk. Vaskerommet vil stå ferdig i løpet av de neste 14 dagene. På overnattingsiden vil de dessuten tilby "ubetjent innsjekk" til de ukedagene de normalt har stengt. Det vil i praksis bety et spennende konsept som mange turgåere og turister vil kunne benytte seg av. Ikke nok med det, de har også planer om to sandvolleybaner og flere utleiehytter på området rundt fjellstua.
Næringssjefen i Sel, Torfinn Stenersen, applauderer dette til avisen og omtaler karene i Smiubelgen for innovative og framoverlent.
Han fremhever også at det er positivt at de ser hyttefolket som en ressurs og mulighet. 

Villmarkspanel og brede furupaneler er vår spesialitet
Villmarkspanel og brede furupaneler er vår spesialitet
Villmarkspanel og brede furupaneler er vår spesialitet

Vi har 150 gjester.

MEDLEM?

memberBli medlem i Mysusæter Vel!
Meld deg inn her!