- - -   Velkommen til Årsmøte i Mysusæter Vel, lørdag den 3. august kl. 16 på Rondane Høyfjellshotell    - - -

Hans Ellingsve, - nytt styremedlem i vellet

Hans Ellingsve

Vi ønsker Hans Ellingsve velkommen som nytt styremedlem i vellet. Han erstatter Lisbeth Hårklau, som ikke ønsket gjenvalg.

Vi bedt Hans om å skive litt om seg selv:  

"Sammen med min hustru Anne Siiri og våre to, nå voksne, barn har jeg feriert i Rondane i mer enn 20 år. Vi har stort sett hatt tilhold på Høvringen, men etter hvert også benyttet andre innfallsporter til denne utrolig flotte fjellheimen. Etter hvert modnet også ønsket om egen hytte, og da vi oppdaget at «Jørgensen hytta» på Tjønnbakken var til salgs slo vi til og har siden ikke angret på det.

Familien bor nå i Oslo men vi har flyttet flere ganger i både inn og utland i forbindelse med jobb og studier. Selv er jeg nylig pensjonert fra et yrke primært innen oljebransjen mens Anne Siiri fortsatt er i arbeid som arkitekt og eiendomsutvikler i Banenor.

Hele familien er glad i friluftsliv, både sommer og vinter. Spesielt er turmål hvor vi også kan få med oss de aller yngste høyt prioritert.

Siden utgangspunktet Mysusæter er forholdsvis nytt for oss er nye stier og nye løyper ofte førstevalget når dagens tur skal planlegges. Det er også en viktig årsak til at jeg takket ja til å tre inn i styret.  Det arbeidet som gjøres der med å sørge for, og bidra til, merking og tilgjengeliggjøring av gode turløyper og skispor er viktig for oss med fortsatt kort «fartstid på Mysusæter».

Selv om høsten er utrolig vakker på Mysusæter gleder vi oss allerede til skisesongen!"

Villmarkspanel og brede furupaneler er vår spesialitet
Villmarkspanel og brede furupaneler er vår spesialitet
Villmarkspanel og brede furupaneler er vår spesialitet

Vi har 170 gjester.

MEDLEM?

memberBli medlem i Mysusæter Vel!
Meld deg inn her!