kristinspelet 2018

Parkering på Mysusæter

Vi kopierer et oppslag som Svein Tore Nymoen la ut på vår Facebookside. Han reiser her et ganske sentral sprøsmål. 
park 2017

"Mysuseter, Spranget, Furusjøen, Rondane osv!
Vi har så mye vi kan vise frem og være stolte av, men en av de mest viktige tingene er hvordan vi tar imot de som kommer hit på et høstferiebesøk?
Tar vi folk godt imot, ja da kommer de kanskje tilbake. Klarer vi ikke det, er jeg redd de skygger banen!
Her er lappen vi og besøket fikk på bilen i dag, da vi ønsket å vise noen som ikke har vært på Mysuseter tidligere, Ula blandt annet.
Alle måtte parkere på veiskulderen pga. at parkeringen lenger fremme også var stengt med et håndskrevet skilt med parkering forbudt på.
I tillegg er snart alle veier til hyttefelt og andre områder stent med bommer. Vil tippe på vi har minst 30 bommer på Mysuseter nå.
Hvordan kan folk som kan være interesserte i en hytte her se hva vi har og tilby når alt er avstengt.
Har selv hytte i et slik hyttefelt med bom, der argumentene er at det ikke skal være unødvendig kjøring på veien pga slitasje.
Det som skjer er at du må kjøre ned til bommen og låse opp for besøket. Samme når de reiser igjen. Altså dobbelt så mye kjøring som vi trenger!"

Kommentarer   

# Jan Petter Hammervold 10-10-2017 14:01
Har nettopp solgt meg ut av et hyttefelt med bom på Mysusæter. To ganger(bryllup og barnedåp) opplevde vi at bommen ble låst igjen selv om vi hadde hengt opp plakat om at bommen måtte stå åpen pga selskap. Den ene gangen opplevde vi at samme mann låste bommen to ganger på en halvtime og siste gangen fjerna han plakaten vår. Men det var ikke derfor vi solgte. Litt spesielle naboer fra mer urbane strøk må en akseptere.
Svar | Svar med sitat | Siter

Legg til kommentar


Sikkerhetskode
Vis ny kode

Villmarkspanel og brede furupaneler er vår spesialitet
Villmarkspanel og brede furupaneler er vår spesialitet
Villmarkspanel og brede furupaneler er vår spesialitet

Vi har 212 gjester.

MEDLEM?

memberBli medlem i Mysusæter Vel!
Meld deg inn her!