kristinspelet 2018

To nye ressurser inn i Mysusæter Vel

Hanne og GullaVi kan her presentere to nye ansikter som nå er knyttet til arbeid i Mysusæter Vel. Til venstre ser vi Hanne Bertnes Norli, som er valgt inn som varamedlem, og Gulla Formo som er valgt inn som styremedlem.
Vi har bedt de to om å presentere seg selv. 
Hanne sier følgende: Jeg kommer fra Jar i Bærum. Jeg er gift med Øyvind og har tre barn på 20, 18 og 14, og en liten hund. Med unntak av studier i Trondheim og 8 år i utlandet har jeg jobbet i Osloområdet med samferdsel, by –og regionutvikling. Jeg har vært på Mysusæter siden jeg var barn, de første årene i hytten til min farmor og farfar, og fra midten av 70-tallet i hytte som mine foreldre bygget. Som vanlig på 70-tallet var det en stor andel dugnadsinnsats involvert, og min bror Håkon og jeg bar lecablokker på provisjonslønn – 10 øre per blokk! Han var yngre, men sterkere enn meg og klarte to blokker per tur, men det var nok noen foreldre som balanserte den «urettferdigheten» da oppgjøret kom. 
Opp gjennom årene har vi hatt mange fine somre, høstferier, romjuler, vinterferier og påskeferier på Mysusæter. Det er kamp om den lille hytten i familien, og min bror og jeg deler broderlig skoleferiene oss imellom, mens foreldrene mine er der så ofte de kan. Noen går på jakt, noen vil fiske og plukke bær og noen vil løpe på alle fjelltoppene. Nå setter flere av barna våre pris på dette fantastiske området, enten de er aktive i langrenn, lager hopp utenfor hytten eller bare synes det er digg at slalåmbakken faktisk holder åpent.

Gulla sier følgende om seg selv: Jeg har, sammen med min mann, overtatt hytte i Tjønnbakken som har vært i familiens eie i over 25 år.
Opprinnelig er jeg fra Haugesund, men har bodd i Oslo siden studiedagene. Av utdannelse er jeg siviløkonom og har arbeidet og engasjert meg i mat med lokal identitet, reiseliv og omdømmebygging. I dag er jeg masterstudent i klinisk ernæring. Jeg er en utadvendt og sosial dame som elsker turer i Rondane, både langs stiene og på toppene. Men ingenting slår fantastiske skiturer rundt Furusjøen tidlig i sesongen og til Peer Gynt-hytta og områdene rundt når det nærmer seg april. Jeg takker for muligheten til å ta en rolle i styret til velforeningen, og ser frem til å få lov til å bidra til at Mysusæter for en fin utvikling videre!
Vi ønsker de to velkommen, og håper de setter spor etter seg også i velarbeidet!

Legg til kommentar


Sikkerhetskode
Vis ny kode

Villmarkspanel og brede furupaneler er vår spesialitet
Villmarkspanel og brede furupaneler er vår spesialitet
Villmarkspanel og brede furupaneler er vår spesialitet

Vi har 268 gjester.

MEDLEM?

memberBli medlem i Mysusæter Vel!
Meld deg inn her!