kristinspelet 2018

Nytt skilt på Mysusæter

Stolpe
Hvis noen lurer på hva den høye stolpen ved informasjonstavlene er tenkt til, så kan vi avsløre at det er stiglagets nyeste prosjekt, der de har tenkt å sette opp skilt som peker på de forskjellig turalternativene.
Mange er ikke klar over alle de flotte turalternativene som kan velges. Det er Magne Thøring som er primus motor for prosjektet. Skiltene leveres fra Skigard og Treskilt på Tessand.
Vi kan nevne turen opp ved Ula, som eksempel på en bortgjemt korttur, som byr på fantastiske flotte fossestryk for de som går stigen. Mange, selv hytteeiere på Mysusæter har aldri ruslet denne stigen. Den starter over bekken, nede ved den elektriske felåsen, nedenfor Letrud Parkering. Les mer her på stiglaget.no Denne stigen kan også godt være starten på en litt lengre rundtur, videre langs Ula, til Peer-Gynt, Vesleulfossen osv. God tur.

Kommentarer   

# Tage johansen 23-07-2017 15:48
Prisverdig og kjempefint!! Nyttig for alle , hver dag med nye Muligheter på Mysusæter, med alle stiene og mulighetene dette gir!!
Svar | Svar med sitat | Siter
# Sidsel Bjørneby 02-08-2017 16:35
Dette er veldig bra og prisverdig. Det hadde også vært fint med en liten turbok som beskrev turene. Noen jobber kanskje med dette?
Svar | Svar med sitat | Siter
# Tage Johansen 06-08-2017 17:22
Vært morsomt med slike kasser m bok på noen av de kjente toppene rundt Mysusæter, f eks Kåsen , Ranglarhø , Gråhø oa , hvor da turgåere kan skrive navn og tidspunkt for besøk. Vet ikke om dette har vært vurdert( morsomt og motiverende kanskje...
Svar | Svar med sitat | Siter

Legg til kommentar


Sikkerhetskode
Vis ny kode

Villmarkspanel og brede furupaneler er vår spesialitet
Villmarkspanel og brede furupaneler er vår spesialitet
Villmarkspanel og brede furupaneler er vår spesialitet

Vi har 261 gjester.

MEDLEM?

memberBli medlem i Mysusæter Vel!
Meld deg inn her!