kristinspelet 2018
Medlemmer av Mysusæter vel får 10% på billetter ved bestilling før 1.juni. De kan bestilles på denne mailadressen:  

Venabygdsfjellet får egen reguleringsplan for skiløyper

venabydsfjelletGD har i dag en artikkel som omhandler Venabygdsfjellet, der skiløypetraseen er et omstridt tema. De har derfor nå satt i gang en prosess for å få på plass en egen reguleringsplan for skiløypetraseen. Prosessen krever ikke mindre enn 200 avtaler med grunneierne i området. Dette er kanskje en ide også for Mysusæterområdet?
Les artikkelen på GD sin hjemmeside her (krever pålogging/abonnement).

GD melder i dag, 5. desember, at turistbedrifter på Venabygdsfjellet mener det er urimelig at et privat løypelag skal betale for reguleringen av skiløyper. 

Venabygdsfjellet Turskiløyper har fått utarbeidet et reguleringsforslag som skal opp til politisk behandling i Ringebu før jul.  Bedriftene Venabu, Spidsbergseter Resort Rondane, Venastul og Lundes mener kommunen før ta regningen. Bedriftene på Venabygdsfjellet er positive til at VTSA (Venabygdsfjellet Turskiløyper) har tatt tak i reguleringsplanarbeidet og fremmer en privat plan. 
– Vi synes derimot det er urimelig at et lite løypelag blir sittende igjen med utgiftene til dette arbeidet, heter det i brevet fra bedriftene. Bedriftene mener at det er kommunens oppgave å regulere skiløypene.

Villmarkspanel og brede furupaneler er vår spesialitet
Villmarkspanel og brede furupaneler er vår spesialitet
Villmarkspanel og brede furupaneler er vår spesialitet

We have 35 guests and no members online

MEDLEM?

memberBli medlem i Mysusæter Vel!
Meld deg inn her!